PLattegrond

Door de aaneenschakeling van meerdere plekken is Valdeludo Village ├ęcht geschikt voor groepen van 40 tot 5000 personen. 5 hectare is natuurlijk een flinke oppervlakte maar juist door het vele groen en de logistieke dwaalpaadjes lukt het om ook voor kleine groepen een intieme setting in festivalstijl neer te zetten.

Onderstaand al een kleine impressie van enkele plekjes in het park. Je kunt ook op de plekjes klikken voor een kleine introductie, of nog beter: neem contact op en kom zelf een kijkje nemen!

Valdeludo

Of je nu een bedrijfsevenement wilt organiseren, een ├ęchte festivalbruiloft wilt of gewoon samen wilt genieten van een onvergetelijke dag uit, Valdeludo biedt het allemaal. Onderstaand al een kleine impressie van de mogelijkheden in vogelvlucht!

vijf hectare

De elementen van Valdeludo:

Groen
Weides en bos 60%

Weides (ook met permanente tent), bos en een laan

Zandstrand
To the beatch 15%

Lounge, beachparty’s of groepactiviteiten

Foodcorners
Taste 15%

Foodtruck festival of bescheiden barbecue

Dwaal padjes
Lekker verdwalen 20%

Deels logistiek, deels om heerlijk te dwalen

Festival
We missen alleen jou nog! 99%

5 hectare festvalterrein staan klaar tot je beschikking. Graag gaan we samen op zoek naar een passende invulling voor jullie event!

Stel je eigen line-up samen

Door jarenlange ervaring weten we telkens weer de ideale mix te vinden tussen decor, entertainment, aankleding en catering. Natuurlijk afgestemd op de gasten. Daag ons uit en samen stellen we de line-up voor jouw event op!

De mogelijkheden

Ontdek of Valdeludo ook de plek is voor jouw event!

Bedrijfsfeest