Een festival exclusieve unieke groene trouwlocatie

Jullie bruiloft is een moment om te koesteren, omringd door de frisse lucht en weelderig groen van Valdeludo. Onze unieke festivalstijl brengt originaliteit en vrijheid naar jullie speciale dag.

Bekijk de mogelijkheden, een sfeerimpressie en neem vrijblijvend contact op!

De complete dag

Vanaf de ceremonie

Stel je voor, het ja-woord geven in een idyllische wei of tussen kleurrijke foodtrucks – de keuze is aan jullie. Onze locatie, omarmd door de natuur, biedt de perfecte setting voor de ceremonie die de liefde viert.

van borrel tot BBQ

Alles onder de sterrenhemel

Begin de viering met een ontspannen borrel en een toostmoment, om vervolgens te genieten van een diner dat past bij jullie stijl. Of het nu gaat om streetfood, een sharing dinner of een luxe BBQ, onze culinaire experts bereiden een feestmaal voor dat smaakt naar meer.

Laat de liefde dansen

Feestavond in Festivalstijl

Laat de festiviteiten doorgaan met een avond gevuld met muziek, dans en vreugde – alles in festivalstijl. Een afterparty met een silent disco of bij het kampvuur, waar herinneringen worden gemaakt onder de sterren; het is allemaal mogelijk!

Wakker Worden in de Natuur

Campingavontuur

De meest dierbare gasten kunnen overnachten op de camping. Ontwaak te midden van de natuur en geniet samen van een luxe ontbijt van de chef.

sfeer impressie proeven

Stel je eigen line-up samen

Door jarenlange ervaring weten we telkens weer de ideale mix te vinden tussen decor, entertainment, aankleding en catering. Natuurlijk afgestemd op de gasten. Daag ons uit en samen stellen we de line-up voor jullie bruiloft op!

Onderstaand vind je alvast een indicatie vanaf prijs voor jullie grote dag, wel zo handig!