Maak kennis met onze visie missie broertjes zusjes achtergrond

Graag stellen we ons even voor. We vertellen je graag meer over onze achtergrond, visie, missie, oog voor duurzaamheid en laten je kennis maken met onze broertjes en zusjes!

bijzonder oog voor duurzaamheid

Bij Valdeludo Village erkennen we de impact van evenementen op onze planeet en streven we ernaar om verantwoordelijkheid te nemen. Wij geloven niet in greenwashing; in plaats daarvan hebben we samen met experts concrete acties ondernomen om onze duurzaamheid te waarborgen.

Compensatie voor reizen – elke bezoeker plant een boom: Wij begrijpen dat reizen een aanzienlijke ecologische voetafdruk kan achterlaten. Daarom is Valdeludo uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als dank voor jullie keuze planten wij voor elke bezoeker een boom om onze impact te compenseren.

Dansend op de zon: Op het dak van onze buurman, All in Echt, liggen 160 grote zonnepanelen. Hierdoor kunnen we in de zomer tot wel 1500 mensen letterlijk laten dansen op de zon. Een energiezuinige en feestelijke manier om van duurzaamheid te genieten.

Vlees met zorg geselecteerd en gecompenseerd: We begrijpen de afdruk die vleesconsumptie kan achterlaten. Daarom bieden we niet alleen heerlijk vlees aan, maar ook hoogwaardige alternatieven. Onze chef selecteert vlees zorgvuldig, en voor elke kilo vlees die we serveren, planten we een boom om onze ecologische impact te compenseren.

Disposables van 100% gerecycled materiaal: Ons streven naar duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze keuze voor disposables. Wij gebruiken enkel materialen die 100% gerecycled zijn, waardoor we bijdragen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Maatschappelijke impact – Samen voor een betere toekomst: Ook op maatschappelijk gebied dragen we een steentje bij. We onderhouden groenvoorzieningen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondersteunen lokale verenigingen en bieden stages aan voor toekomstige eventmanagers. Zo dragen we bij aan een positieve maatschappelijke impact en creëren we kansen voor groei en ontwikkeling.

Geschiedenis

Van Speeltuin tot Festivalparadijs: De Geschiedenis van Valdeludo Village

Het verhaal van Valdeludo begon vele jaren geleden als een speeltuin, een plek waar kinderen kwamen om te spelen, te lachen en avonturen te beleven. 

Naarmate de jaren verstreken, evolueerde Valdeludo en groeide het uit tot meer dan alleen een speeltuin. Met een diepgewortelde toewijding aan plezier en beleving, begonnen ze te experimenteren met nieuwe ideeën. De wens om een unieke ervaring te bieden, iets anders dan de standaard speeltuin, begon vorm te krijgen.

In de loop der jaren transformeerde Valdeludo in een ware festivallocatie, een plek waar de sfeer bruist van opwinding en viering. De toevoeging van foodtrucks, groene weiden, en een scala aan activiteiten creëerde een festivalachtige atmosfeer die het hart van Valdeludo werd.

De keuze om een festivallocatie te worden was niet alleen gebaseerd op het streven naar vernieuwing, maar ook op het begrip dat een festival niet slechts een evenement is, maar een levendige gemeenschap. Valdeludo wilde niet alleen plezier bieden, maar ook een plek creëren waar mensen samenkomen, verbinding maken en herinneringen delen.

Het festivalparadijs van vandaag omarmt diversiteit in al zijn vormen. Het is een plek waar families, vriendengroepen en bedrijven samenkomen om te genieten van de vrijheid van een festival, omgeven door de groene pracht van Valdeludo.

De geschiedenis van Valdeludo is een verhaal van transformatie, waar een eenvoudige speeltuin uitgroeide tot een bruisende festivalbestemming. Het is een verhaal van creativiteit, vastberadenheid en vooral, een verhaal dat nog steeds wordt geschreven door degenen die Valdeludo Village binnenstappen en de magie van het festival beleven.

De entertrain group

Laat je versteld staan

Valdeludo is onderdeel van de Entertrain Group. 25 jaar geleden begon Entertrain Events als aanbieder van kleinschalige events. In de afgelopen 25 jaar zijn we uitgebreid tot een van de meeste complete aanbieder op het gebied van events. Met vijf locaties met ieder hun eigen charme een compleet aanbod. Leer onze broertjes en zusjes kennen.

All in echt

Onze buurman en de meest complete indoor event en activiteiten locatie van Limburg.

Echt | 50 meter

Landgoed kasteel limbricht

Een compleet landgoed compleet met landschapspark en hotel. 

Limbricht | 10 kilometer

de hompsche molen

Net als Valdeludo gelegen midden in het groen maar dan net een iets andere setting.

Stevensweert | 3 kilometer

kasteel 2

Toelichting kasteel 2

……….. | 3 kilometer